Ons verhaal

“Wear it you way!”

Bazou is een Nederlands label gevestigd in Rotterdam en wij creëren mooie, betaalbare sieraden van hoge kwaliteit. Momenteel bestaat onze collectie uit zilver- en goudkleurige stalen ringen, fijne en statement oorbellen, kettingen en handgemaakte armbanden. Wij brengen meerdere keren per jaar een nieuwe collectie uit met items die perfect passend zijn voor het betreffende seizoen.
Wij ontwerpen onze sieraden voor de modebewuste vrouw die graag opvalt. Kies jij voor een statement piece of ga jij voor subtiele, elegante items?! Ons doel is om bij iedere uitgebrachte collectie de balans te vinden tussen het extravagante en het subtiele. Mix & match onze sieraden met elkaar en creëer je eigen style!

Designed by Bazou – Handmade in Holland

Een uit de hand gelopen hobby is inmiddels een bedrijf waar wij met onze reguliere collecties meer dan 1000 boektieks, conceptstores en cadeauwinkels wereldwijd bedienen. Sinds 2015 wordt een deel van onze sieraden gemaakt in een atelier, waar wij werken met jongeren met een licht verstandelijke beperking, die de kans krijgen om op een ambachtelijke wijze hun creativiteit te uiten. De intensieve samenwerking met deze gemotiveerde jongeren levert ons niet alleen veel energie op, maar is ook een grote inspiratiebron. Wij zijn trots dat wij op deze manier een steentje kunnen bijdragen aan de maatschappij. 

Exclusive design by Bazou – Delft, Amsterdam, Schiphol, het Keukenhof & Floriade.

In maart 2016 hebben wij de kans gekregen om een reeks verschillende armbandje te mogen ontwerpen voor World of Delights, souvenir specialist in binnen- en buitenland. We hebben met onze ontwerpen er voor gekozen om dicht bij onze eigen stijl te blijven en minimalistische armbanden te vormen. Iedere armband hebben we voorzien van echte Hollandse details. Om het zo goed mogelijk te kunnen presenteren in de winkels hebben wij hierbij unieke kaartjes bedacht. De kaartjes zijn natuurlijk ook helemaal in Hollandse stijl en hebben samen met het bijpassende sieraad een hoog cadeaugehalte. Sinds 1 juni 2016 zijn deze armbanden te verkrijgen in Amsterdam, Delft & alle souvenirwinkeltjes op Schiphol.

Bazou X Pink Ribbon

Sinds 2016 mogen we ieder jaar speciaal voor Pink Ribbon en uniek sieraad ontwerpen die in oktober, de borstkankermaand, centraal staat. Van ieder verkocht sieraad gaat een deel naar onderzoek. Het sieraad is het hele jaar verkrijgbaar in de officiële webshop van Pink Ribbon.